Methodiek

Jij neemt contact met ons op. Daar begint het mee. De eerste stap is gezet, de rest gaat vanzelf. We gaan aan tafel, je doet jouw verhaal, vertelt jouw ideeën, jouw visie. Samen komen we tot de kern, de eenvoud. Wat is belangrijk, wat niet, en wat zou misschien ook wel mooi zijn.

 

Wij adviseren. Doen we graag. Dat kunnen we ook goed. Door onze ervaring en onze drive om voorop te willen en blijven lopen. Onze organisatie bouwt al lang, heel lang. 3e generatie, en niet alleen directie. De liefde voor het bouwen en de liefde voor techniek worden letterlijk met de paplepel ingegeven. We zitten aan dezelfde tafel, weten elkaar altijd te vinden. Een kracht van Modernice.

 

Wij ontwerpen jouw nieuwe gevel. Van het ontwerp maken we een raming. Een plaatje-praatje. Duidelijk. What you see, is what you get. Een vertaling van jouw wensen, onze visie.

 

Afstemmen doen we samen. Is het raak, dan gaan we over tot opdracht. Ruimte voor fine-tuning is er altijd, dat is geen enkel probleem. Maar zodra we het eens zijn zetten we een krabbel en gaan we van start.

 

Wij starten de voorbereidingen voor de uitvoering en de aanvraag van de omgevingsvergunning. Engineering en tekenwerk hebben wij in eigen huis. Ook dat is een kracht. Een die altijd leidt tot de beste oplossingen.

 

Wij bouwen. Zodra de vergunning verleend is. Dat is de voorlaatste stap. Alles is op dit punt al netjes voorbereid dus dit gaat soepel verlopen. Hier heb je overigens geen hinder van binnen, want wij blijven buiten. Wij bouwen een nieuwe gevel om de bestaande gevel heen.

 

Opleveren doen we samen. Dat is een mooi moment van bezinning. Want jouw pand ziet er nu uit zoals je het nooit kon dromen. Passend bij jouw organisatie, jouw product, jouw diensten. Het is af.

 

Je bent er weer klaar voor.

Jouw vraag. Ons antwoord.

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / vragen *

Jouw bewijs. Onze projecten.