Waarom zou je kiezen voor een gevelvernieuwing?

Visitekaartje

Trots op je bedrijf, op je organisatie, veel geïnvesteerd in bedrijfsprocessen en je producten en diensten, maar de kers op de taart ontbreekt. Iedere dag kijk je tegen datzelfde pand aan, wat jij of je voorganger 20-30 jaar geleden heeft neergezet. Een mooi, modern, functioneel bedrijfspand. Nu, 30 jaar later, is het nog functioneel, vind senior het nog steeds prachtig, maar modern is het al net zo lang niet meer. Jammer, want eenmaal de drempel over is eenieder verrast. Dit hadden we niet verwacht. Waarom?

 

Nou de verwachting wordt nou eenmaal geschept door de buitenkant. Een boek slaan we ook pas open nadat we de kaft bekeken hebben, of hoogstens de samenvatting op de achterzijde hebben gelezen. Eerder niet. Zo veel invloed heeft de buitenzijde op onze verwachting. Bij panden is dat niet anders.

 

Een museum ziet er sjiek of strak uit, een overheidsgebouw statig, een kinderopvang vriendelijk, een hotel uitnodigend. Zo is ook jouw bedrijfspand een weerspiegeling van de inhoud. Het trekt de aandacht, wekt interesse, of is simpelweg gewoon duidelijk.

 

Moeilijk is het niet. Vooral niet als je dit al jaren doet. Als je weet hoe je een verhaal, een wens, een visie vertaald naar een ontwerp. Als je die ontwerpen zelf bouwt. Dat doet Modernice.

 

Versleten

Of de tijd heeft jouw pand geen goed gedaan. We zeggen tijd, maar we bedoelen daarmee regen, sneeuw, wind, uv-straling en die leverancier die niet uit keek bij het achteruitrijden. Allemaal oorzaak van de huidige uitstraling van jouw pand. En wil je daar iets aan doen? Wil je nieuw? Wil je fris? Dat kan.

 

Wij bouwen een nieuwe gevel of vervangen de bestaande. Geen probleem. Doen we vaker. Laat je inspireren tijdens een oriënterend gesprek. Kost niks, alleen fantasie en een kopje koffie, zwart.

 

Energiehuishouding

Ramen open en ventilatoren niet aan te slepen in de zomer, of ‘s winters met de jas aan je mails wegwerken. Herkenbaar? Dan wordt het tijd om eens na te denken over de isolatiewaarde van je gevels. Daar behaal je de meeste winst mee. En ook nog tegen de kleinste investering.

 

Wij bouwen die nieuwe jas gewoon om jouw pand heen. Geen probleem. Het moet ook goed zijn, functioneel. Maar uiteraard zorgen wij er ook voor dat jouw pand er ook meteen weer strak uitziet. Als we dan toch bezig zijn. Mooi kost niks extra’s, alleen verbeelding.

 

 

Het begint met de eerste stap. Die zet je hieronder via ons contactformulier.

 

Jouw vraag. Ons antwoord.

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / vragen *

Jouw bewijs. Onze projecten.