Newforrest

Looptijd: 3 maanden
Materiaal: Staal, aluminium composiet, polycarbonaat

De next step

We gaan samen het lijstje even langs. Organisatie, check. Productieproces, check. Interieur, check. Product, dubbelcheck. Exterieur, juist! Dat is de volgende stap om te optimaliseren. Maar hoe? Dan ben je bij Modernice aan het goede adres. Modernice helpt je die volgende stap te zetten.

Een groot pand bestaande uit verschillende productiehallen, waarop de huisstijl van de vorige eigenaar nog duidelijk zichtbaar was. “Daar willen we vanaf! Kan dat?” Natuurlijk kan dat, maar wij kunnen nog meer. Mogen we even?

We komen terug met een ontwerpvoorstel, van wat wij denken dat het beste past bij het bedrijf. Wij gaan een stapje verder. Iets met een kop en een spijker.. “Flabbergasted.”

Oude situatie

Ontwerp

 

De toon is gezet

Het volledige front is aangepakt. Duurzame materialen met een moderne feel zijn gecombineerd binnen een strak lijnenspel. Dit is een statement. Hier ben je trots op. Dit is hoe je het wilt hebben, hoe het moet zijn. Dit voelt goed.

Nieuwe situatie

Innovation Center

Het aangekochte buurpand mocht ook verwend worden. Dit wordt de plek waar bezoekers ontvangen worden in een moderne, creatieve omgeving. Daar waar ambacht en innovatie samen komen. Waar je meegenomen wordt via de houten gevelbekleding binnen een strak aluminium kader. Via het strakke eigenzinnige interieur naar de proefkeuken. Een beleving op zichzelf. Dit is the place to be.

Oude situatie

Ontwerp

Nieuwe situatie

Jouw vraag. Ons antwoord.

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / vragen *

Jouw bewijs. Onze projecten.