Berns verhuur

Looptijd: 5 weken
Materiaal: Aluminium composiet

Een vertrouwd gezicht verdient een vertrouwd gezicht.
Op industrieterrein de Beitel in Heerlen vinden we Berns Verhuur & Steigerbouw. Al 25 jaar een betrouwbaar adres, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bouwmaterieel, steigerbouw en evenementoplossingen. Door de jaren heen gegroeid tot een modern en compleet verhuurbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. En alhoewel de onderneming vernieuwde, had het pand na 20 jaren een verouderde uitstraling gekregen, dat niet meer paste bij de identiteit van het bedrijf. Hoog tijd voor een opfrisbeurt! Tijd voor MODERNICE!

Oude situatie
Het bedrijfspand was voorheen opgetrokken uit een witgrijs metselwerk, onderbroken door gevelhoge rode aluminium puien. De entree was verwerkt in een blokvormige aluminium pui. Het geheel oogde gedateerd. Bovendien werd er te weinig gebruik gemaakt van de ligging aan de doorgaande weg Beitel / Rolduckerweg alsook de hoekoriëntatie van het pand.

Ontwerp
MODERNICE heeft de bestaande rode aluminium pui geïntegreerd in een accentportaal en zo de oriëntatie naar de hoek versterkt. Door het materiaalgebruik en de diagonale lijnen op de hoekoriëntatie krijgt het pand al direct een heel ander aanzicht. Een echte eye-catcher.

Het verouderde metselwerk is voorzien van een strakke gevelbekleding die door de horizontale belijning nog meer de focus op de nieuwe entree legt. Dankzij een nieuwe luifel rondom kunnen de showproducten weerbestendig buiten uitgestald blijven.

Nieuwe situatie
Nu ligt Berns Verhuur en Steigerbouw er weer top bij. Een modern en verzorgt pand. Een pand dat gezien mag worden. Zo is Berns klaar voor de toekomst en “Een plek waar ik iedere dag trots en met plezier naar toe rijd”, volgens trotse eigenaar Hub Berns.

 

Jouw vraag. Ons antwoord.

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / vragen *

Jouw bewijs. Onze projecten.