MODERNICE in 30 seconden

Onderscheid. Een eigen identiteit. In goed Nederlands een corporate identity. Onvervreemdbaar en altijd herkenbaar. Dat is tegenwoordig geen luxe maar een absolute noodzaak voor veel organisaties. En die identiteit is meer dan een logo op een kaartje of website. Een identiteit is juist veelomvattend. Een wezenlijk onderdeel van die corporate identity is in veel gevallen het bedrijfspand. De thuisbasis. De oorsprong. Eigenlijk precies de plek waar de identiteit moet beginnen en eindigen. Maar helaas ook de plek waar het doorvoeren van identiteit het meest ingrijpend, ingewikkeld en dus ook vaak kostbaar is. Of mogen we zeggen ‘was’. Want MODERNICE is gespecialiseerd in identiteit, bedrijfspanden en slimme oplossingen voor renovatie of verbouwing van bedrijfspanden.

Onze focus. Ons werk.

MODERNICE heeft als enige in Nederland een serieuze oplossing voor het serieuze vraagstuk van corporate identity en bedrijfspanden. En met een serieuze oplossing bedoelen we zeker en vooral ook betaalbaar. Want een compleet nieuw pand bouwen kan iedere combinatie van architect en bouwbedrijf. MODERNICE richt zich echter volledig op de buitenkant, de huid, van een bedrijfspand. Door die buitenzijde te vernieuwen, vernieuwen we het complete beeld van een pand. Dat hebben we inmiddels vaak genoeg bewezen. MODERNICE  heeft ook alles wat daar voor nodig is in eigen huis. Van het ontwerp en advies op gebied van materialen tot al het regelwerk, alle vergunningen en vervolgens, uiteraard, de bouw zelf.

Jouw identiteit. Ons ontwerp.

Om de identiteit van een organisatie te vertalen naar de huid van een pand is een specialist nodig. Iemand die om te beginnen kan luisteren. En kijken. Om te zien en te horen wat de essentie van de identiteit nu precies is. Om die te vertalen in een perfect passend ontwerp. Passend qua uitstraling maar ook, en niet onbelangrijk, qua budget. Dat is de focus van de ontwerpers van MODERNICE. Op basis van gesprekken en studie komt er een voorstel op tafel, doorgerekend en voorzien van een offerte, waarmee we laten zien dat we onze opdrachtgevers begrijpen. Onze portfolio laat zien dat we goed zijn in wat we doen. En dat we doen wat we beloven.

Jouw zorgen. Onze opdracht.

Rondom een project met een bedrijfspand spelen eigenlijk altijd zaken waar onze opdrachtgevers niet op zitten te wachten. Waarbij we vooral denken aan het regelwerk. Dat doen wij terwijl u gewoon doet wat u altijd doet.  Maar denk ook aan een veilige bouwplaats, verkeersgeleiding en natuurlijk vergunningen. Die zorgen nemen wij op ons. Met plezier want voor MODERNICE zijn dit geen zorgen maar dagelijks werk. Dat doen we dus sneller, beter en goedkoper dan wanneer bedrijven dat zelf zouden doen. Uiteraard weten onze opdrachtgevers precies wat we doen, waarom en wat het kost, maar ze hebben er verder geen omkijken naar.

Jouw project. Onze bouw.

Als alle voorbereidingen zijn getroffen, starten we met de bouw. Voor MODERNICE niet meer en niet minder dan de volgende logische stap. Dat doen we goed voorbereid, met alle ervaring uit het verleden, en dus snel. Maar dat doen we ook keurig. Met oog voor de activiteiten van opdrachtgevers die gewoon, ongehinderd door moeten gaan. Maar ook keurig in ouderwetse zin. Met een opgeruimde bouwplaats aan het eind van de dag om maar een voorbeeld te noemen. We weten inmiddels dat we meestal sneller zijn dan onze opdrachtgevers tevoren verwachten. Maar laten we niet zelfgenoegzaam worden en beginnen met het begin: een afspraak. Een kennismaking.

Jouw vraag. Ons antwoord.

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / vragen *

Jouw bewijs. Onze projecten.