Veelgestelde vragen.

MODERNICE heeft als enige in Nederland een serieuze oplossing voor het serieuze vraagstuk van corporate identity en bedrijfspanden. En met een serieuze oplossing bedoelen we zeker en vooral ook betaalbaar. Want een compleet nieuw pand bouwen kan iedere combinatie van architect en bouwbedrijf. MODERNICE richt zich echter volledig op de buitenkant, de huid, van een bedrijfspand. Door die buitenzijde te vernieuwen, vernieuwen we het complete beeld van een pand. Dat hebben we inmiddels vaak genoeg bewezen. MODERNICE  heeft ook alles wat daar voor nodig is in eigen huis. Van het ontwerp en advies op gebied van materialen tot al het regelwerk, alle vergunningen en vervolgens, uiteraard, de bouw zelf.

Met Modernice ontwerpen en bouwen wij compleet nieuwe gevels voor bedrijfspanden die een opfrisbeurt goed kunnen gebruiken.

Nee. De combinatie van ontwerp en uitvoering, dat is onze specialiteit. Dat is de kracht van Modernice.

Wij voorzien in complete gevelrenovaties van bedrijfspanden, met name door het aanbrengen van diverse beplatingsmaterialen. Voegwerk herstellen zit niet binnen ons specialisme helaas.

Feitelijk dient er een nieuwe beschermlaag geplaatst te worden. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor die wij graag in een persoonlijk gesprek komen toelichten.

Wij passen verschillende materialen toe in onze ontwerpen. Natuurlijke materialen als hout kunnen juist dat beetje extra geven.

Wij leveren maatwerk. Dat betekend dat wij iedere aanvrager als uniek zien, wat ook betekend dat ieder ontwerp en iedere aanpak uniek is.

Wij werken al geruime tijd samen met vaste partijen. Dat neemt niet weg dat wij open staan voor nieuwe ontwikkelingen in de geveltechniek en partijen die ons daarbij kunnen ondersteunen. Indien je denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen kun je altijd een mail sturen naar ons info adres.

Wij richten ons puur op ondernemers die hun complete bedrijfspand een facelift willen geven. Dan gaat het vaak over een behoorlijke oppervlaktes, wat juist voor ons als totaalbouwer interessant is.

Wij werken met een verscheidenheid aan materialen. Van stalen gevelbeplating tot aluminium (composiet), en van Europees hardhout tot volkernbeplating. Geïsoleerde gevelpanelen behoren ook tot de mogelijkheden, ook met diverse afwerkingen of i.c.m. eerder genoemde materialen.

Dat kan heel eenvoudig via ons contactformulier. Vermeld vooral je naam en contactgegevens. Dat maakt het voor ons gemakkelijk om even contact met je op te nemen. Het contactformulier vind je onder aan deze pagina.

Met Modernice ontwerpen en bouwen wij compleet nieuwe gevels voor bedrijfspanden die een opfrisbeurt goed kunnen gebruiken. Aanrijdschade herstellen klinkt als een serviceklus. Wellicht kan de partij die het pand gebouwd heeft je verder helpen.

Wat wij doen, doen wij met passie. Zo ontstaan de mooiste dingen. Als dat omschreven kan worden als toveren, dan ja.

Er zijn veel redenen om in zee te gaan met Modernice. Een reden die wel eens onderschat wordt, is duurzaamheid. De ecologische footprint van sloop en nieuwbouw is onvergelijkbaar veel groter dan alleen een nieuwe gevel. Onvergelijkbaar veel duurder ook trouwens. Met hetzelfde resultaat. Een volledig nieuwe uitstraling die precies past bij uw bedrijf. Natuurlijk vraagt dat om goede informatie en een advies op maat. Dat kan. Onze specialist komt met plezier een gratis quickscan doen. Een goed begin van mooi, slim en vooral ook duurzaam.

Wanneer je gevelbekleding en/of kozijnen vervangt of toevoegt zul je bij de gemeente een aanvraag voor omgevingsvergunning in moeten dienen.

Jouw vraag. Ons antwoord.

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken met MODERNICE maar het begint met een belletje of een mail. Dus bel ons via (+31 88 185 8100) of mail via onderstaand contactformulier. En natuurlijk komen we, indien nodig of gewenst met plezier en kennis van zaken naar u toe.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / vragen *

Jouw bewijs. Onze projecten.